Over ons

De oprichter en eigenaar van Van Gool Taxaties ben ik, Danielle van Gool. Zo lang als ik mij kan herinneren heb ik een hart voor vastgoed. In 2008 heb ik dan ook mijn diploma Vastgoed en Makelaardij behaald. Hierna heb ik altijd in het vastgoed gewerkt. Allereerst bij particuliere verhuurder en belegger Vesteda, vervolgens bij belastingkantoor SVHW waar ik te maken had met de WOZ-waardes. Daarna in het commercieel onroerend goed bij de Van Herk Groep. Met een affiniteit voor het waarderen van vastgoed heb ik, als vervolg op de opleiding Vastgoed en Makelaardij, in 2018 de beroepsopleiding Makelaar/Taxateur woningen met goed gevolg afgerond en mij laten inschrijven als taxateur bij het NRVT. Gestart met het verzorgen van WOZ taxaties en nu ook specialist op het gebied van wonen.

In 2022 ben ik begonnen met de opleiding Energie Prestatie Adviseur. Binnenkort kan ik energielabels afgeven en u adviseren in welke verduurzamingsmaatregelen leiden tot een hoger energielabel.

De brede ervaring die ik in al die jaren heb opgedaan in combinatie mijn passie voor vastgoed, maakt dat u bij Van Gool Taxaties aan het juiste adres bent voor een deskundige, betrouwbare en onafhankelijke taxatie.

Graag tot ziens bij Van Gool Taxaties!